Και εκεί που κάθεσαι αμέριμνος στην καρέκλα σου με την δίμετρη γυμνασμένη κορμάρα σου και χαζεύεις στο intermet πέφτεις πάνω σε αυτόν τον παράδεισο! Νιώθω σαν υπνωτισμένη!
«ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΑΑ!» Και για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα γλυκό χωρίς σοκολάτα ΔΕΝ είναι γλυκό! Και δεν θέλω να ακούσω «Ερχεται καλοκαίρι και πως θα βγω στην παραλία; Κάνω διαίτα!» Και μπλα μπλα μπλα… Δεν θα το μάθει κανείς! Θα είναι το ένοχο μυστικό μας!
Υλικά
5 αυγά
250 γρ. μαλακό βούτυρο
250 γρ. κουβερτούρα
3/4 φλ. ζάχαρη
1/2 φλ. αλέυρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.σ κακάο
1 κ.γ υγρή βανίλια
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ. Τα ανακατεύουμε με σύρμα να ενωθούν. Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψάκι. Βρέχουμε και τσαλακώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα, το ανοίγουμε και το στρώνουμε στο ταψί. Αν θέλουμε ρίχνουμε από πανω κομμάτια σοκολάτας. Ότι σοκολάτα έχουμε χρησιμοποιούμε.
Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για 15′. Όταν το βγάζουμε από το φούρνο είναι αρκετά υγρό. Όσο κρυώνει σφίγγει αλλά μέσα στο κέντρο παραμένει ρευστό.
Σερβίρουμε με παγωτό.
Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για 15′. Όταν το βγάζουμε από το φούρνο είναι αρκετά υγρό. Όσο κρυώνει σφίγγει αλλά μέσα στο κέντρο παραμένει ρευστό.
Σερβίρουμε με παγωτό.
Επιμέλεια : Αργυρώ Σαμιώτη
Συνταγή από το argiro.gr