Όταν είσαι μόνος σου, θες να βρεις το άλλο σου μισό. Κι όταν το βρεις, θες να είσαι πάλι μόνος σου, γιατί δεν την παλεύεις καστανό. Νευριάζεις με την γκρίνια, το πείσμα ή με την αιώνια διαμάχη του για το πού θα πάτε για φαγητό, σε ποια μεριά θα κοιμηθείς, για το καπάκι της τουαλέτας που είναι ανεβασμένο και πολλά άλλα ηλίθια ρπάγματα.
Έτσι είμαστε οι άνθρωποι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα. Θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε. Αλλά για να βρεις τον κατάλληλο που ψάχνεις, πρέπει να βγεις και κάποια ραντεβού, όπως είθισται. Αλλά μήπως το να πηγαίνεις σε πολλά ραντεβού με ένα σωρό άτομα που δεν σε ενδιαφέρουν ουσιαστικά, δεν θα σε βοηθήσει να πετύχεις το άλλο σου μισό; Παρακάτω, θα βρεις και το γιατί:
#1 Πολλαπλά παράλληλα ραντεβού. Τα πολλαπλά και παράλληλα ραντεβού δεν είναι και εύκολη υπόθεση. Κι αν γνωρίσεις πάνω από έναν «κατάλληλο», τι θα κάνεις; Αν ανακαλύψει κάποιος ότι βγαίνεις και με άλλα άτομα για ποια χώρα σκέφτεσαι την μετανάστευση;
#2 Υπάρχει κίνδυνος απογοήτευσης. Αν κάνεις το θέμα ραντεβού άθλημα με διαφορετικούς συμπάικτες κάθε φορά, υπάρχει πιθανότητα να καταλήξεις με άτομα που δεν αξίζουν ή δεν είναι στα κυβικά σου. Αποτέλεσμα; Η πλήρης απογοήτευση.
#3 Χρήση εφαρμογών τύπου Tinder. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το έχει δοκιμάσει, αλλά βρε μανάρι μου, μην περιμένεις να βρεις εκεί μέσα τον άνθρωπό σου. Αν θες να κάνεις την πλάκα σου και να σβήσεις τους ευσεβείς σου πόθους είναι καλή κίνηση, αλλά για τίποτα παραπάνω.
#4 Μπορεί να χάσεις κάτι που όντως αξίζει. Όταν έχεις μπει σε μια Α ψυχολογία-διαδικασία, σου είναι πολύ εύκολο να απορρίψεις κάποιον επειδή δεν σου έκανε καλή πρώτη εντύπωση, άρα να προχωρήσεις και πιο γρήγορα στον επόμενο. Έχεις σκεφτεί όμως, ότι έτσι μπορεί να χάσεις κάποιον που πραγματικά αξίζει;
Όχι, δεν είναι κακό να βγαίνεις ραντεβού, αντιθέτως είναι όμορφο να γνωρίζεις νέο κόσμο. Απλά, έχε τα μάτια σου ανοικτά, το διαμάντι μπορεί να σου βγει άνθρακας. Βγες, γνώρισε κόσμο και προπαντός κάνε επιλογές που δεν θα σου κοστίσουν.