Λάιφσταϊλ

Oι 4 τύποι των φίλων που θα αποκτήσεις μετά το Πανεπιστήμιο

Είναι άραγε ποτέ αργά για να κάνεις καινούργιους φίλους; Κάνεις φίλους μόνο στο σχολείο, ή στο πανεπιστήμιο και μετά τέλος; Και πόσο εύκολο είναι να κάνεις φίλους όσο μεγαλώνεις; Κι όμως, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις. Ίσως να κάνεις πιο επιλεκτικές φιλίες, όμως οι άνθρωποι συνεχίζουν να μπαίνουν στη ζωή σου, και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να είσαι ανοιχτός!

#1 The work buddy
Ναι, δεν τελειώνουν οι φίλοι στο πανεπιστήμιο. Η δουλειά είναι ένα περιβάλλον, στο οποίο θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πολλούς ανθρώπους και να κολλήσεις με μερικούς από αυτούς. Εντάξει, σίγουρα θα υπάρχουν κι αυτοί που δεν συμπαθείς, όπως συμβαίνει σε κάθε περιβάλλον, όμως πάντα θα υπάρχει κάποιος με τον οποίο θα ταιριάξεις παραπάνω. Και έτσι η δουλειά γίνεται λίγο πιο ευχάριστη!

#2 The gym buddy
Ένας ακόμη τρόπος να γνωρίσεις κόσμο και να αναπτύξεις νέες φιλίες, είναι σίγουρα το γυμναστήριο. Την ημέρα που θα πας μόνος σου και φοβισμένος και θα ξεκινήσεις να κάνεις διάδρομο -ενώ παράλληλα θα σκέφτεσαι μία τούρτα σοκολάτα- στο διπλανό διάδρομο μπορεί να βρίσκεται το άλλο σου μισό. Και μην με παρεξηγείς, εννοώ ότι ίσως βρίσκεται ο άνθρωπος που επίσης μισεί το γυμναστήριο, αλλά η κοινωνία τον ανάγκασε να πάει. Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είναι ο επόμενος φίλος σου.

#3 The family guy
Είναι αυτός ο ξάδερφος που όταν ήσουν μικρή δεν χώνευες καθόλου. Ή αυτός ο θείος, που ενώ είστε κοντά σε ηλικία, πάντα σου φαινόταν λίγο “uncool”. Τώρα που μεγάλωσες όμως ίσως διαπιστώσεις ότι αυτοί οι άνθρωποι που άλλοτε σνόμπαρες, όχι μόνο είναι cool, αλλά μπορεί τελικά να ταιριάζετε και πάρα πολύ. Στο κάτω κάτω, μία οικογένεια είστε.

#4 The old guy
Μπορεί να είναι ο περιπτεράς της γειτονιάς σου. Ή ο σπιτονοιοκοκύρης σου. Ή ο κύριος που έχει το σουπερμάρκετ στη γωνία. Αλλά να πιάνεται καμία ώρα την κουβέντα κάθε φορά που συναντιέστε. Και ας σε περνάει 30 χρόνια. Είναι κι αυτό ένα είδος φιλίας ξέρεις, γιατί μοιράζεσαι στιγμές, ανταλλάζεις απόψεις, κάνεις παρέα στον άλλον. Και αυτό το είδος φιλίας έχει πολλά να σου δώσει. Γιατί ένας μεγαλύτερος, μπορεί να σου μάθει πολλά και να σε συμβουλεύσει μέσα από τις δικές του εμπειρίες ζωής.

Οπότε μην μασάς, και μην φοβάσαι! Δεν είσαι ποτέ πολύ μεγάλος για να κάνεις φίλους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ανοιχτός σε νέους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σου και να κάνει λίγη υπομονή. Άλλωστε, καμιά φορά οι καλύτεροι φίλοι είναι αυτοί που στην αρχή δεν μπορούσαμε καν να αντέξουμε.

Oι 4 τύποι των φίλων που θα αποκτήσεις μετά το Πανεπιστήμιο
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

Σε μια εποχή όπου έχει χαθεί αυτή αρμονία και οι δύσκολοι ρυθμοί της καθημερινότητας μας στερούν την απόλαυση ενός απλού χαμόγελου, μιας θερμής συντροφιάς και μιας πηγής έμπνευσης, έρχεται το Yang.gr να ανατρέψει αυτά τα δεδομένα. Μια σειρά από πλούσια θεματολογία και περιεχόμενο για Lifestyle, Σχέσεις, Μόδα, Κινηματογράφος, Έξοδος, Fitness και πολλά περισσότερα σε περιμένουν, για να καλύψουν τα γούστα όλων των Yangs.

Facebook

To Top