Shopping List

Attica: Στο PopUp του Sun of a Beach βρήκαμε σε έκπτωση τα πιο vibrant items του καλοκαιριού

 

Μια φέτα καρπούζι, μια σεζλόνγκ, πολύχρωμες πετσέτες, καφτάνια, μαγιό, καπέλα και χρώματα στον ήλιο. Όχι, δεν πήγαμε παραλία (ακόμα), πήγαμε μια βόλτα από τα pop up stores του Sun of a Beach στα Attica.

Οι πολύχρωμες γωνιές που έχουν στηθεί στα πολυκαταστήματα Attica μας προσκαλούν να πάρουμε μια γεύση από την ανεμελιά του καλοκαιριού πριν ακόμα φύγουμε για διακοπές.

Στο Attica του Golden Hall μια τεράστια φέτα καρπούζι μας δροσίζει με απολαυστικά prints και χρώματα. Το color blocking κυριαρχεί στο χώρο δίνοντας έμφαση στη φετινή συλλογή που αποθεώνει το multicolor trend. Ένα oversized κεράσι συμπληρώνει το σκηνικό, αφήνοντας στη φαντασία μας το πιo playful καλοκαίρι που απλώνεται μπροστά μας. 

Το color blocking καρπούζι του Sun of a Beach στο Attica Golden Hall μας δροσίζει με prints και χρώματα

Στο Attica City Link η μπαμπού σεζλόνγκ μας καλεί σε στιγμές καλοκαιρινής ραστώνης, ενώ τα έργα του Φίλιππου Θεοδωρίδη στους τοίχους ενισχύουν το ταξιδιάρικο vibe. 

Καφτάνια, πουκάμισα, φορέματα, παρεό, μαγιό, καπέλα και πολλά, πολλά ακόμα με τον μοναδικό χαρακτήρα του Sun of a Beach πλαισιώνουν αυτή τη μικρή αυγουστιάτικη όαση ανεμελιάς, τα οποία μάλιστα αυτό το διάστημα λόγω Summer Sale μπορούμε να τα βρούμε και με έκπτωση έως -20% (το απόθεμα είναι περιορισμένο, ό,τι σου αρέσει, απόκτησέ το πριν να είναι αργά).

Η καλοκαιρινή ραστώνη σε προσκαλεί σε μια γωνιά του Attica City Link 

Αντίστοιχες γωνιές με τα Attica του Golden Hall στο Μαρούσι και του City Link στην Αθήνα, έχουν στηθεί και στο Attica στην Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στο εμπορικό Mediterranean Cosmos. 

To πιο POLYCHROME καλοκαίρι είναι εδώ

Εκτός από τα prints που είναι πλέον signature του brand, στα pop up stores του Attica ανακαλύψαμε και τη φετινή συλλογή  POLYCHROME. Mία συλλογή πολυσυλλεκτική και πολύχρωμη, κομψή αλλά και τολμηρή, γεμάτη vibrant χρώματα και καλοκαιρινά vibes, μία bold συλλογή που κάνει statement και αποθεώνει την ελευθερία έκφρασης της πιο ξένοιαστης εποχής του χρόνου. 

Ταξίδι στο ελληνικό καλοκαίρι

Εκτυφλωτικό κίτρινο, evergreen πράσινο, εκρηκτικά απέραντο μπλε, ultra violet μωβ, τολμηρά βαθύ κόκκινο, bubblegum ροζ. Μια παλέτα λουσμένη από φως που μας ταξίδεψε σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Εκεί σε μια γωνιά του Attica, σχεδόν μυρίσαμε τα λουλούδια στις γλάστρες με τα ασπρισμένα πλακόστρωτα, γευτήκαμε το παγωτό με την αλμύρα στο δέρμα, κοιτάξαμε το πέλαγος που αφήνει πίσω του το καράβι.

Η νέα συλλογή POLYCHROME συμπυκνώνει την «ουσία του καλοκαιριού» στην πιο playful, αλλά παράλληλα fashion εκδοχή της.

Σταθερή αξία για τα καλοκαίρια μας 

Μία ακόμα σημαντική ανανέωση είδαμε και στο κομμάτι του swimwear όπου προστέθηκαν νέα cuts σε όλες τις κατηγορίες, γυναικείο, ανδρικό και παιδικό. Αλλά και προτάσεις που βγαίνουν και εκτός παραλίας με νέα apparel κομμάτια και accessories, καθώς και terry επιλογές. 

Τι δεν άλλαξε; Οι αξίες του brand. Το made in Greece, οι βιώσιμες πρακτικές, αλλά και τα original print, οι συνεργασίες με καλλιτέχνες και φυσικά η έμπνευση από την τέχνη, από την Ελλάδα, από όλα όσα μας θυμίζουν καλοκαίρι. 

Το τέλειο δώρο

Κι επειδή καλοκαίρι σημαίνει events και parties, στα pop up stores του Sun of a Beach στα Attica βρήκαμε τα τέλεια δώρα για τους γάμους, τις βαφτίσεις και όλες τις χαρούμενες στιγμές των αγαπημένων ανθρώπων μας αυτό το καλοκαίρι. Δώρα για όλες τις περιστάσεις που δεν απογοητεύουν ποτέ και κερδίζουν τις εντυπώσεις. Πιστέψτε μας!

Εκτός από τη νέα POLYCHROME συλλογή, στα pop up stores θα βρείτε σε έκπτωση και τα signature favorites του Sun of a Beach.

*Αν θέλετε κι εσείς να πάρετε μια γεύση από καλοκαίρι, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το πλησιέστερο σε εσάς από τα πολυκαταστήματα Attica σε Αθήνα (Golden Hall και City Link) και Θεσσαλονίκη. 

Τhe Sun of a Beach Store

Φυσικά, ολόκληρη τη νέα POLYCHROME συλλογή, αλλά και τα παλαιότερα signature favorites του Sun of a Beach μπορείτε να τα βρείτε στο The Sun of a Beach Store στο Κολωνάκι (Καρνεάδου 25), αλλά και στο eshop του brand www.sunofabeach.com.

More Info:

Attica City Link, Πανεπιστημίου 9, 10564, Αθήνα(5ος όροφος)

Attica Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, 15124, Μαρούσι, Αθήνα

Attica Τσιμισκή, Τσιμισκή 48-50, 54623, Θεσσαλονίκη

Attica Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, 54454, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

The Sun of a Beach Store, Lemos Center – Καρνεάδου 25, Κολωνάκη, 106 75, Αθήνα

Attica: Στο PopUp του Sun of a Beach βρήκαμε σε έκπτωση τα πιο vibrant items του καλοκαιριού
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top