Daily Yang

Οι τσάντες THIROS που θα κρατήσεις για να ξεχωρίσεις & 3 καταστήματα στην Αθήνα για να τις ανακαλύψεις

Η αλήθεια είναι ότι οι τσάντες δεν είναι απλώς ένα χρηστικό αξεσουάρ μόδας, αλλά αποτελούν ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μας. Η τσάντα – η μικρή προέκταση του χεριού μας – μας χαρίζει αυτοπεποίθηση, δύναμη και status. Και όταν τα αγαπημένα μας αξεσουάρ έχουν ελληνική υπογραφή, τα συναισθήματα είναι ακόμα πιο έντονα, καθώς η αισθητική έρχεται σε πλήρη αρμονία με την περηφάνια για την ελληνική δημιουργία.

Και όταν μιλάμε για τσάντες με ελληνική υπογραφή, δεν μπορούμε παρά να αναφερθούμε στο brand που έχει δημιουργηθεί εδώ και τρεις δεκαετίες, τις THIROS Bags. Οι τσάντες THIROS είναι το απόλυτο παράδειγμα ελληνικής κομψότητας, διαχρονικότητας και προσαρμοστικότητας, και γι’ αυτό έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη των Ελληνίδων όλα αυτά τα χρόνια. Ταυτόχρονα, οι τσάντες αυτές αποτελούν μια εμπειρία που πρέπει να ζήσεις από κοντά, επισκεπτόμενη ένα από τα καταστήματά μας. Από την Αθήνα έως τον Πειραιά, τα καταστήματα THIROS αποτελούν έναν προορισμό για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να νιώσει την ελληνική κομψότητα στα χέρια της.

Ο Θύρος Κανελλόπουλος, είναι ο άνθρωπος πίσω από το brand, ο οποίος δεν έχει χαρακτηριστεί άδικα ως ο «Louis Vuitton της Ελλάδας». Με την ικανότητά του να σχεδιάζει τσάντες που συνδυάζουν την υψηλή μόδα με την πρακτικότητα, ο Θύρος έχει δημιουργήσει μια πραγματική αυτοκρατορία. Από τα πρώτα του βήματα, όταν οι τσάντες του έγιναν ανάρπαστες στα καταστήματα του Κολωνακίου, μέχρι σήμερα, η πορεία του είναι γεμάτη επιτυχίες και συνεχείς εξελίξεις.

Ανακάλυψε την αγαπημένη σου συλλογή από τσάντες THIROS εδώ!

Οι τσάντες THIROS ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια,  κατασκευάζονται στην Ελλάδα με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Είτε πρόκειται για δερμάτινες τσάντες είτε για πιο μοντέρνα σχέδια, κάθε item της THIROS φέρει την υπογραφή της ελληνικής τέχνης και δεξιοτεχνίας, στοιχεία που μπορείς να διακρίνεις σε κάθε φυσικό κατάστημα του Θύρου, σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

Θύρος Κανελλόπουλος – Ένας καλλιτέχνης με όραμα

Μπορεί να τον έχεις δει στα social media και να τον έχεις θαυμάσει στα σοκάκια της Μυκόνου να κρατάει τις κομψές τσάντες του, είτε απλώς να τον γνωρίζεις για το ελληνικό brand – κόσμημα που έχει δημιουργήσει. Πάντως, ένα είναι το μόνο σίγουρο: ο Θύρος Κανελλόπουλος είναι ένας άνθρωπος που όχι μόνο δεν περνάει απαρατήρητος, αλλά έχει και τη δύναμη να γοητεύει. 

Αν είσαι τυχερή, μπορεί να τον συναντήσεις σε κάποιο από τα καταστήματα THIROS, αφού θα βρεις πολλά σε κάθε περιοχή της Ελλάδας, να συζητήσεις μαζί του και να ακούσεις από τον ίδιο την ιστορία πίσω από κάθε σχέδιο. Η προσωπική επαφή με τον δημιουργό δεν είναι μόνο μια εμπειρία, αλλά και μια ευκαιρία να γνωρίσεις το πάθος και την αφοσίωση που βρίσκεται πίσω από κάθε δημιουργία.

Ο Θύρος δεν είναι απλώς ένας σχεδιαστής, αλλά ένας καλλιτέχνης με όραμα. Ένας καλλιτέχνης που αγαπάει αυτό που κάνει, για αυτό και δεν τον ενδιαφέρει τόσο το όφελος, αλλά να ευχαριστεί κάθε τύπο γυναίκας, με τα “κοσμήματα” που προσφέρει σε οικονομικές τιμές. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει, είναι η ικανότητα που έχει στο να προσαρμόζεται στις νέες εξελίξεις και τάσεις που επικρατούν, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με την πρακτικότητα. 

Από τα πρώτα του σχέδια μέχρι σήμερα, επιλέγει προσεκτικά τις πρώτες ύλες, εξασφαλίζοντας ότι κάθε τσάντα THIROS δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ, αλλά μια μοναδική και στιλάτη δημιουργία, για κάθε ξεχωριστή περίσταση.

Η διαδικασία δημιουργίας μιας τσάντας THIROS περιλαμβάνει προσεγμένη χειροτεχνία και ποιοτικές πρώτες ύλες, εξασφαλίζοντας κάθε φορά ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Απόκτησε τη δική σου εδώ!

Καταστήματα THIROS – Κομψότητα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Στην εποχή της κυριαρχίας του online shopping, όπου τα πάντα βρίσκονται ένα κλικ μακριά, υπάρχει κάτι ανεκτίμητο στην εμπειρία του να επισκεφτείς ένα φυσικό κατάστημα – πόσο μάλλον του THIROS. Στα καταστήματα που θα βρεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μπορείς να ζήσεις την εμπειρία του κλασικού shopping: να αγγίξεις τις δημιουργίες, να δοκιμάσεις τις τσάντες και φυσικά να δεις από κοντά την ποιότητα και τη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει το κάθε προϊόν. Το να ψωνίζεις από κοντά σου επιτρέπει να ζεις ολόκληρη την εμπειρία της αγοράς, κάτι που καμία “οθόνη” δεν μπορεί να αντικαταστήσει. 

3 αγαπημένα μας καταστήματα στην Αθήνα που αξίζει να επισκεφτείς

Η επίσκεψη στα καταστήματα THIROS στην πρωτεύουσα είναι μια ολόκληρη εμπειρία για να εξερευνήσεις την τέχνη της χειροποίητης τσάντας και να ανακαλύψεις το τέλειο αξεσουάρ που θα γίνει το νέο αγαπημένο κομμάτι της συλλογής σου.

Ανακάλυψε τη δική σου μοναδική THIROS τσάντα & νιώσε την κομψότητα στο χέρι σου, κάνοντας κλικ εδώ!

Επιπλέον, η άμεση αλληλεπίδραση με το προσωπικό που γνωρίζει σε βάθος τη φιλοσοφία του brand, θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που χρειάζεσαι, κάνοντας την εμπειρία του shopping ακόμα πιο ολοκληρωμένη και απολαυστική. Στις επόμενες γραμμές, θα ανακαλύψεις 3 από τα αγαπημένα μας καταστήματα THIROS, για να κάνεις τις αγορές σου!

Κέντρο Αθήνας 

(Πατησίων/ 28ης Οκτωβρίου 109 Τηλ. 2108230016)

Το κατάστημα της Πατησίων είναι ένας κλασικός προορισμός για τους λάτρεις της μόδας που εκτιμούν την παραδοσιακή αισθητική, συνδυασμένη με τις σύγχρονες τάσεις. Θα το βρεις σε κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, ενώ στο συγκεκριμένο κατάστημα θα ανακαλύψεις τα πιο εμβληματικά σχέδια της THIROS, κατασκευασμένα με την άριστη ποιότητα που χαρακτηρίζει το brand. 

Αμπελόκηποι

(Κηφισίας 39 & Αργολίδος, Τηλ. 2106915790)

Στην καρδιά των Αμπελοκήπων και σε σημείο με εύκολη πρόσβαση – είτε μετακινείσαι με αμάξι ή με μετρό – το κατάστημα THIROS ξεχωρίζει για την μοντέρνα αισθητική του και τη μεγάλη ποικιλία από νέα σχέδια. Εδώ, μπορείς να δεις από κοντά τις τελευταίες συλλογές του brand, σε έναν χώρο που αποπνέει φρεσκάδα και κομψότητα.

Πειραιάς

(Σωτήρος Διός 19, Πειραιάς, Τηλ. 2104170597)

 Για όσους μένουν στον Πειραιά ή συχνάζουν σε αυτές τις περιοχές, το κατάστημα εκεί αποτελεί έναν προορισμό γεμάτο με υπέροχες δημιουργίες του Θύρου, ειδικά σχεδιασμένες για κάθε περίσταση. Η πλούσια γκάμα επιλογών καλύπτει κάθε γούστο, είτε αναζητάς κάτι κλασικό είτε κάτι πιο μοντέρνο.

Από κλασικά κομμάτια μέχρι και πιο περίτεχνα, εδώ θα βρεις όλες τις τσάντες THIROS που αξίζει να προσθέσεις στη σύλλογή σου!

Ο Θύρος Κανελλόπουλος πιστεύει ότι κάθε γυναίκα αξίζει να έχει πρόσβαση στην κομψότητα, ανεξάρτητα από το budget της και αυτό ακριβώς ενσαρκώνει ολόκληρο το brand. Αγοράζοντας μια τσάντα THIROS, επενδύεις σε ένα όμορφο, ποιοτικό και διαχρονικό κομμάτι που θα στολίζει το χέρι σου για πολλά χρόνια. 

Είτε επιλέξεις μια κλασική δερμάτινη τσάντα, μια casual για καθημερινή χρήση, ή ακόμα και έναν φάκελο για ειδικές περιστάσεις, το brand THIROS θα είναι πάντα στην κορυφή των προτιμήσεών σου. Φτιαγμένες για να αντέχουν στο χρόνο, οι τσάντες αυτές είναι μια έκφραση της προσωπικότητάς σου, ένας τρόπος να ξεχωρίσεις και να δείξεις την αγάπη σου για την ποιότητα και την τέχνη. 

Τα πολύ καλά νέα είναι ότι τα καταστήματα THIROS δεν περιορίζονται μόνο στην Αθήνα. Με παρουσία σε όλη την Ελλάδα, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Κέρκυρα και τη Λάρισα, κάθε γυναίκα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί ένα από τα corner shops και να ανακαλύψει τις υπέροχες δημιουργίες του brand. Σε όποια πόλη και αν βρίσκεσαι, υπάρχει ένα κατάστημα κοντά σου που σε περιμένει να ζήσεις την εμπειρία του κλασικού shopping.

Βρες την αγαπημένη σου τσάντα στο eshop και στα καταστήματα THIROS στην Αθήνα και ζήσε την εμπειρία του να αποκτάς ένα κομμάτι της ελληνικής κομψότητας και τέχνης που θα σε συνοδεύει για χρόνια!

Οι τσάντες THIROS που θα κρατήσεις για να ξεχωρίσεις & 3 καταστήματα στην Αθήνα για να τις ανακαλύψεις
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top