By
Posted on
Υλικά:
- 250 ml. βούτυρο λιωμένο
- 6 αυγά
- 360 γρ. ζάχαρη
- Χυμό 4 λεμονιών
- Ξύσμα 4 λεμονιών
- Λίγη βανίλια
Τρόπος Παρασκευής:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Γεμίζουμε τις τάρτες, οι οποίες έχουν βάση πάστα φλόρα και ψήνουμε στους 180°C για 30-35 λεπτά, περίπου μέχρι να σφίξει το μίγμα.
Γαρνίρουμε με μπεζέ από πάνω και το καίμε με φλόγιστρο.
Note: 4 λεμόνια αποδίδουν 125 γρ χυμό λεμονιού.